Добави за запитване

CASTROL EDGE TITANIUM 5W40 1L

CASTROL EDGE TITANIUM 5W40 1L

CASTROL EDGE TITANIUM 5W40 1L

  • Масла
  • Двигателни масла
В наличност
Предназначение Автомобили
Тип масло Синтетично
Разфасовка 1л.
Вискозитет 5W40

 

CASTROL EDGE 5W40 е новото моторно масло, пълна синтетика, подходящо както за бензинови, така и за газови и метанови автомобили. Характерното за него е, че намалява отделянето на твъри частици и вредни емисии и по този начин удължава живота на филтъра за твърди частици и гарантира пълната чистота на двигателя.

Подходящ за двигатели, изискващи изпълнение GM dexos2 двигателно масло, МАСЛО CASTROL EDGE 5W-40 може да се използва, когато GM LL-A-025 или LL-B-025 продукти са определени в първоначално наливане.

Характерно за Castrol Edge 5W-40 още е, че при всякакви климатични условия и при различните начини на шофиране гарантира високо ниво на защита на двигателя. Така той се предпазва и продължителността на живота му значително се увеличава.

Най-голямото предимство на двигателно МАСЛО CASTROL EDGE 5W-40 е, че осигурява максимално ниво на смазване, като така значително подобрява ускорението и че при студен старт дава възможността за отлична защита. Природозащитниците пък биха били доволни да разберат, че поддържа минимално ниво на отделяне на вредни газове и диапозитиви в околната среда.

За производството на МАСЛО CASTROL EDGE 5W-40 инженерите на английския гигант прилагат 100 % синтетична технология, чрез която се осигурява доброто здраве не само на мотора, но и на целия автомобил.

Както и останалите продукти на Castrol, така и МАСЛО CASTROL EDGE 5W-40 преди пускането си в продажба е тестване при реални условия и в реална среда. Производителите правят това, защото знаят, че само в лабораторни условия няма как да се постигне максимален успех. А идеята на марката е винаги да предлага на своите клиенти най-доброто и да отговаря адекватно дори и на най-взискателните от тях.

Именно заради това днес Castrol е синоним на най-модерни технологии, на най-високо качество и максимална защита. Марката отдавна е всепризнат лидер в създаването и редлагането на висококачествени моторни масла и течности. И не е никак случайно, че именно Castrol през годините печели множество престижни награди и постига завидни рекорди за скорост и издръжливост.

Изпрати запитване за: CASTROL EDGE TITANIUM 5W40 1L